Henriët Veen


Henriët VeenIk ben Henriët Veen (1963). Samen met Rik Tangerman, zowel privé als zakelijk mijn partner, ben ik eigenaar van Franq Productions.

Bij Franq Productions ben ik uw projectleider en centrale aanspreekpunt. Het neerzetten van uw internet marketing zie ik als een gezamenlijk project waarin wij en u samenwerken. Ik zorg ervoor dat dat goed loopt, op tijd en volgens alle gemaakte afspraken.

Daarnaast train ik u op het gebied van WordPress en help ik bij het structuren en vullen van uw website.

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de ICT. Eind jaren ’80 werkte ik als programmeur bij het automatiseringscentrum van de Belastingdienst. In deze ICT-omgeving heb ik 16 jaar gewerkt, o.a. als technisch ontwerper en technisch analist, later als project- en HR-manager. Na het verlaten van de Belastingdienst heb ik een aantal jaren als projectmanager gewerkt bij een tweetal consultancybureaus. In 2008 startte ik mijn eigen bedrijf, Kresko, en heb ik mij gespecialiseerd in coaching en organisatieadvies.

Techniek en automatisering heeft me altijd getrokken. Via mijn eigen website en steeds meer ook die van anderen, kon ik die interesse goed kwijt. Ik ben er goed in helder en duidelijk te verwoorden waar het om gaat.

Sinds 2015 ben ik verbonden aan Franq Productions om mijn kwaliteiten in te zetten voor u en uw bedrijf.

Ervaring

Ik ben gecertificeerd Prince II Practioner en heb meer dan 15 jaar ervaring als projectleider. In die tijd heb ik grote en kleinere projecten uitgevoerd in bedrijven. Ik heb een groot netwerk van ondernemers, o.a. door mijn (vrijwilligers)werk als organisator van Open Coffee Zwolle.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring als coach van managers en ondernemers. Voor mijn eigen bedrijf heb ik mij grondig verdiept in marketing. De kennis en ervaring die ik hierbij heb opgedaan geef ik in de vorm van coaching en begeleiding door aan mede-ondernemers.